BLOG

ARTICOLE DESPRE PERGOLE CU ACOPERIȘ RETRACTABIL

De ce nu trebuie să uiți de decking!

Pentru orice proiect îndrăzneț și complet în materie de amenajare exterioară alege să optezi pentru cele mai bune, eficiente și moderne materiale de construcție. Sun Leader pune la dispoziția ta o varietate extinsă de materiale rezistente care să-ți ofere maximum de confort, aspect și siguranță!

Citește articolul »
Mobila pentru terasa Sun Leader, pergole Romania

Opțiuni pentru mobilierul exterior

      Aspectul unei terase contează extrem de mult în alegerea potențialilor tăi clienți, și desigur și prietenii sau invitații pe care îi vei avea vor aprecia timp îndelungat modalitatea unică, ingenioasă și confortabilă în care ai decis să îți amenajezi terasa rezidențială.

Citește articolul »
Sisteme de protectie si umbrire zipscreen Sun Leader. Inchideri laterale pentru terase

Jaluzele tip zip

De ce să alegi un sistem de umbrire tip ZIP? Ce beneficii îți aduce un astfel de sistem? Care sunt caracteristicile lui? Unde ai putea folosi acest tip de sistem și cât de dificilă este montarea lui?

Citește articolul »
Pergola retractabila Vault potrivita pentru terase horeca de evenimente. Sun Leader construieste terasa ideala

Pergole retractabile

S-a dat startul sezonului estival! Încântă-ți clienții cu un loc relaxant în care razele soarelui să coloreze doar peisajul, nu și pielea lor.
Ca administrator al unei afaceri de tip HoReCa, cunoști foarte bine regulile unui succes garantat.

Citește articolul »
O parte din echipa Sun Leader - Partenerul tau in amenajarea unei terase moderne

Despre târgul Construct Expo Martie 2018

Construct EXPO unul dintre cele mai mari evenimente din domeniul construcțiilor a reunit nenumărate firme de top din întreaga țară și a demonstrat încă odată că imaginația, creativitatea, confortul și bunul gust primează în rândul alegerilor atunci când este vorba de materializarea unui proiect îndrăzneț! Anul acesta Sun Leader a făcut parte din evenimentul de mare amploare aducând în fața potențialilor clienți o gamă diversificată de produse profesionale din domeniul amenajării exterioare.

Citește articolul »
Apelează-ne!