BLOG

ARTICOLE DESPRE PERGOLE CU ACOPERIȘ RETRACTABIL

Fumatul in spatii publice. Sun Leader

Fumatul pe terase – Legislatie si porti deschise

      Fumatorii sunt un segment foarte important de clienti pentru administratorii de localuri. Asa ca, fumatul pe terase a ajuns in centrul atentiei, odata cu o legislatie speciala impusa pentru fumatul in spatii publice. Daca te intereseaza in mod direct acest subiect, iata ce porti deschise poti accesa pentru ca aceasta lege sa nu-ti afecteze afacerea.

Citește articolul »
Sisteme de sticla pentru wintergarden si terase de iarna Sun Leader

Ce inseamna Wintergarden? Imagini si idei

      Cu totii vorbim despre terase, si multi oameni mai mult sau mai putin specializati ofera sfaturi. Insa, pentru a stii cum sa ai o terasa eficienta si sigura, ai nevoie de recomandarile specialistilor. In articolul de azi iti vorbim despre conceptul de Wintergarden, cu poze si idei explicite. 

Citește articolul »
Pergola Flat pe terasa in oras. Sun Leader, acoperire terase

Trenduri outdoor de toamna-iarna pentru terasa

      Ne aflam deja in sezonul rece, dar Toamna de anul acesta a trecut pe langa noi fara prea mult frig. De ploaie nici nu mai vorbim. Ne apropiem, insa, de sfarsitul anului si trebuie sa fim pregatiti, asa ca in randurile urmatoare va expunem cateva trenduri outdoor de toamna-iarna pentru terasa.

 

Citește articolul »
Terasa cu pergola retractabila la cladire comerciala. Sun Leader

Despre locatiile inchiriate. Merita sa investesti?

      Startul intr-o afacere poate fi dificil, de cele mai multe ori. Fiecare antreprenor ia in calcul o serie de optiuni inainte de a face primii pasi in deschiderea unui restaurant, unei cafenele sau chiar a unei unitati de cazare. Iar intrebarile nu sunt putine: Sa construiesti totul de la zero?, Merita sa investesti intr-o locatie inchiriata?

Citește articolul »
Apelează-ne!