BLOG

ARTICOLE DESPRE PERGOLE CU ACOPERIȘ RETRACTABIL

Pergola Bioclimatica inchisa cu sticla mobila. Sisteme de sticla Sun Leader

Aer de iarna, confort si caldura pe terasa cu Pergola Bioclimatica

      Iti propunem sa intram impreuna intr-un scenariu care o sa-ti aduca in minte numai imagini placute: o zi de iarna cu un soare puternic care te ademeneste afara, si temperaturi scazute care te conving, totusi, sa-ti bei cafeaua inauntru. Dar „inauntru” nu este in casa, ci pe o terasa incalzita, confortabila, imprejmuita cu pereti din sticla prin care tu poti admira peisajul de afara.

Citește articolul »
decking wpc Sun Leader

5 Semne care arata ca e nevoie sa inlocuiesti Deck-ul pe terasa

        Deck-ul nu este, nici pe departe, ultima ta grija cand vine vorba de amenajarea terasei. Ba din contra, pentru ca terasa ta sa aiba un aspect placut pe o perioada indelungata de timp, e nevoie sa te gandesti de la inceput si la pardoseala exterioara. Vezi care sunt cele 5 Semne care iti spun ca este nevoie sa inlocuiesti deck-ul pe terasa!

Citește articolul »
Terasa la casa inchisa cu sticla glisanta tip Sliding. Sun Leader

Fă o schimbare. Începe cu o pergolă!

            Anul nou aduce schimbari in viata noastra. Alte provocari in viata privata, alte deadline-uri in viata profesionala, alte reguli in comunitate, si asa mai departe. Dar schimbarea este prielnica: oameni noi, experiente inedite si invatare continua. Asa ca, poate anul acesta aduci ceva nou casei tale sau locatiei pe care o administrezi. Fă o schimbare. Începe cu o pergolă!

Citește articolul »
pergole de lemn

Evolutia pergolelor in timp

      Pergolele sunt constructii care au rezistat testului timpului. Materialele din care s-au construit s-au diversificat, iar oamenii i-au adus pergolei mai multe intrebuintari decat scopul intial. Conform datelor, primul plan de pergola dateaza inca din anul 1400 i.Hr., cand un ofiter egiptean si-a creat o pergola la intrarea in gradina. Apoi, evolutia pergolelor in timp a tinut de imaginatie si evolutia „timpului”, in sine.

Citește articolul »
Apelează-ne!