BLOG

ARTICOLE DESPRE PERGOLE CU ACOPERIȘ RETRACTABIL

Hotel Centrum Galati. proiect Sun Leader

In centrul atentiei, cu Hotel Centrum Galati

      Nimic nu poate sta in calea ta spre dezvoltare, atunci cand iti doresti cu ardoare sa cresti. Iti gasesti resursele necesare, motivatia si experienta pe care o strangi de pe drum, si te transformi in ceva sau cineva mai bun. Afla si tu in randurile urmatoare cum poate sa se reinventeze o locatie turistica plina de potential. Schimba si tu putin perspectiva si plaseaz-o in centrul atentiei, cu Hotel Centrum Galati si Sun Leader.

Citește articolul »
Pergola Bioclimatica inchisa cu sticla mobila. Sisteme de sticla Sun Leader

Aer de iarna, confort si caldura pe terasa cu Pergola Bioclimatica

      Iti propunem sa intram impreuna intr-un scenariu care o sa-ti aduca in minte numai imagini placute: o zi de iarna cu un soare puternic care te ademeneste afara, si temperaturi scazute care te conving, totusi, sa-ti bei cafeaua inauntru. Dar „inauntru” nu este in casa, ci pe o terasa incalzita, confortabila, imprejmuita cu pereti din sticla prin care tu poti admira peisajul de afara.

Citește articolul »
decking wpc Sun Leader

5 Semne care arata ca e nevoie sa inlocuiesti Deck-ul pe terasa

        Deck-ul nu este, nici pe departe, ultima ta grija cand vine vorba de amenajarea terasei. Ba din contra, pentru ca terasa ta sa aiba un aspect placut pe o perioada indelungata de timp, e nevoie sa te gandesti de la inceput si la pardoseala exterioara. Vezi care sunt cele 5 Semne care iti spun ca este nevoie sa inlocuiesti deck-ul pe terasa!

Citește articolul »
Apelează-ne!