BLOG

ARTICOLE DESPRE PERGOLE CU ACOPERIȘ RETRACTABIL

Umbrire Sun Leader pentru balcon

Vara incepe mai greu. Amenajeaza-ti terasa si pentru Toamna-Iarna

      Situatia generala in care ne aflam ne obliga sa luam masuri care ne afecteaza tuturor activitatea, in special tie ca administrator de locatie. Iar daca sezonul potrivit deschiderii teraselor pare compromis, pentru ca vara incepe mai greu, gandeste-te si mai departe decat atat. Amenajeaza-ti terasa pentru Toamna-Iarna, ca sa fii sigur ca afacerea ta nu va fi afectata in totalitate.

Citește articolul »
Solutie profesionala de curatat sticla ferestre si sticla terasa. Sun Leader constructor terase

Tips&Tricks pentru casa si terasa ta. Sfaturi practice

      Pe toata perioada aceasta, incercam cu totii sa oferim cat mai mult sprijin celorlalti. Asadar, ne-am gandit sa venim si noi cu informatii cat mai utile pentru tine, din domeniul in care activam noi. Vezi si tu cateva Tips&Tricks pentru casa si terasa ta, daca te intereseaza sa afli ponturi si sfaturi practice pentru optimizarea si intretinerea lor.

Citește articolul »
Work from home de pe terasa. Cum să amenajezi o terasa cu Sun Leader?

Work from Home de pe Terasa

      Atunci cand suntem la serviciu ne gandim cum sa facem sa stam mai mult acasa, iar atunci cand suntem acasa ni se face dor de serviciu. Daca in aceasta perioada suntem nevoiti sa facem totul de acasa, haideti sa gasim o modalitate prin care sa avem un Work from Home placut de pe Terasa, balcon sau din biroul amenajat de noi.

Citește articolul »
Proiecte de amenajari terase cu Sun Leader. Acoperire, inchidere, umbrire

Continua proiectele de reamenajare!

      Inainte ca raspandirea Coronavirus-ului sa devina un pericol global iar autoritatile sa apese pe butonul de ”pauza”, cu totii eram angrenati in diverse proiecte si activitati. Viata decurgea normal desi, de atatea ori, parca prea accelerat, iar acum avem putin mai mult timp pentru a ne pune gandurile in ordine. Ia si tu acest timp in favoarea ta si vezi ce poti face. Iar daca te aflai in mijlocul renovarilor, continua proiectele de reamenajare incepute, deoarece tehnologia de astazi te ajuta!

Citește articolul »
Povestea celor 3 Mesteceni aplicata in afaceri. Sun Leader

Povestea celor 3 mesteceni

      Știm cu toții poveștile de succes ale americanilor, cele care iau naștere de obicei în garajul casei, și revoluționează stilul de viață al întregului glob. Astăzi vă propunem și noi o poveste asemănătoare: povestea celor 3 mesteceni.

Citește articolul »
Pergola retractabila Flat prinsa de un perete. Sun Leader

Casa si terasa ta, refugiul ideal

      Casa ta este, cu siguranta, locul tau preferat de odihna, de conectare cu familia si de refugiu la nevoie. Dar ce faci atunci cand statul in casa in sine devine prea obositor, sau cand lista cu activitati ajunge la sfarsit? Din momentul acela poti face din casa si terasa ta, refugiul ideal.

Citește articolul »
Apelează-ne!