BLOG

ARTICOLE DESPRE PERGOLE CU ACOPERIȘ RETRACTABIL

Pergola retractabila Vault Sun Leader pentru terasa la restaurant. Hotel Balada Suceava

Pergole rezistente la vant, nu simple copertine

      „Vreau sa imi amenajez terasa, insa nu stiu ce solutie de acoperire este cea mai buna!”. Asta ne spun multi dintre cei cu care discutam zilnic telefonic sau prin email, si ne cer sprijinul in acoperirea terasei. Despre cea mai buna solutie in raport cu rezistenta la factori externi precum vantul, va vorbim astazi in acest articol. Pentru terase de lunga durata, indreptati-va spre pergole rezistente la vant, nu simple copertine.

Citește articolul »
Hotel Centrum Galati. proiect Sun Leader

In centrul atentiei, cu Hotel Centrum Galati

      Nimic nu poate sta in calea ta spre dezvoltare, atunci cand iti doresti cu ardoare sa cresti. Iti gasesti resursele necesare, motivatia si experienta pe care o strangi de pe drum, si te transformi in ceva sau cineva mai bun. Afla si tu in randurile urmatoare cum poate sa se reinventeze o locatie turistica plina de potential. Schimba si tu putin perspectiva si plaseaz-o in centrul atentiei, cu Hotel Centrum Galati si Sun Leader.

Citește articolul »
Pergola Bioclimatica inchisa cu sticla mobila. Sisteme de sticla Sun Leader

Aer de iarna, confort si caldura pe terasa cu Pergola Bioclimatica

      Iti propunem sa intram impreuna intr-un scenariu care o sa-ti aduca in minte numai imagini placute: o zi de iarna cu un soare puternic care te ademeneste afara, si temperaturi scazute care te conving, totusi, sa-ti bei cafeaua inauntru. Dar „inauntru” nu este in casa, ci pe o terasa incalzita, confortabila, imprejmuita cu pereti din sticla prin care tu poti admira peisajul de afara.

Citește articolul »
Apelează-ne!