BLOG

ARTICOLE DESPRE PERGOLE CU ACOPERIȘ RETRACTABIL

Work from home de pe terasa. Cum să amenajezi o terasa cu Sun Leader?

Work from Home de pe Terasa

      Atunci cand suntem la serviciu ne gandim cum sa facem sa stam mai mult acasa, iar atunci cand suntem acasa ni se face dor de serviciu. Daca in aceasta perioada suntem nevoiti sa facem totul de acasa, haideti sa gasim o modalitate prin care sa avem un Work from Home placut de pe Terasa, balcon sau din biroul amenajat de noi.

Citește articolul »
Proiecte de amenajari terase cu Sun Leader. Acoperire, inchidere, umbrire

Continua proiectele de reamenajare!

      Inainte ca raspandirea Coronavirus-ului sa devina un pericol global iar autoritatile sa apese pe butonul de ”pauza”, cu totii eram angrenati in diverse proiecte si activitati. Viata decurgea normal desi, de atatea ori, parca prea accelerat, iar acum avem putin mai mult timp pentru a ne pune gandurile in ordine. Ia si tu acest timp in favoarea ta si vezi ce poti face. Iar daca te aflai in mijlocul renovarilor, continua proiectele de reamenajare incepute, deoarece tehnologia de astazi te ajuta!

Citește articolul »
Povestea celor 3 Mesteceni aplicata in afaceri. Sun Leader

Povestea celor 3 mesteceni

      Știm cu toții poveștile de succes ale americanilor, cele care iau naștere de obicei în garajul casei, și revoluționează stilul de viață al întregului glob. Astăzi vă propunem și noi o poveste asemănătoare: povestea celor 3 mesteceni.

Citește articolul »
Pergola retractabila Flat prinsa de un perete. Sun Leader

Casa si terasa ta, refugiul ideal

      Casa ta este, cu siguranta, locul tau preferat de odihna, de conectare cu familia si de refugiu la nevoie. Dar ce faci atunci cand statul in casa in sine devine prea obositor, sau cand lista cu activitati ajunge la sfarsit? Din momentul acela poti face din casa si terasa ta, refugiul ideal.

Citește articolul »
reamenajari terase Sun Leader

Cum treci peste situatiile de criza, ca administrator de locatie

      Adevarul este ca niciodata nu suntem suficient de pregatiti pentru o situatie de criza, decat atunci cand am mai trecut deja prin asta. Iar noua situatie nu a putut fi anticipata. Dar, cum este recomandat sa reducem negativismul pe cat de mult putem, suntem si noi alaturi de tine. Astazi cautam impreuna raspunsuri la intrebarea Cum sa treci peste situatiile de criza, ca administrator de locatie?.

Citește articolul »
Terasa de la Casa Mignon vizitata de Delia Matache. Sun Leader

Locatiile cu stil atrag si oameni pe masura! Terasa confortabila la Casa Mignon, Oradea

      Vine Primavara, si este momentul perfect pentru a deschide larg terasa si lasa caldura si lumina sa-si lase amprenta asupra locului. Asta fac si administratorii teraselor care au fost inspirati sa opteze pentru o terasa retractabila, inchisa pe timp de iarna dar deschisa pe timp de vara. Astazi va vorbim despre Casa Mignon, restaurant ce dovedeste ca se poate sa le ai pe toate intr-un singur loc, si ca locatiile cu stil atrag si oameni pe masura.

Citește articolul »
Apelează-ne!