BLOG

ARTICOLE DESPRE PERGOLE RETRACTABILE ȘI ALTE ACCESORII PENTRU TERASA TA!

Terasa moderna cu Pergola cu lamele de aluminiu Sun Leader

Investiții pentru casa ta, pentru și după Pandemie

Dacă locuiești la casă, în ultimul an sigur ai apreciat din plin acest avantaj! Libertatea pe care ți-o oferă, aerul curat, faptul că poți sta liniștit în grădină, că poți simți razele soarelui, că te poți plimba desculț în iarbă… sunt de neprețuit pe timp de pandemie și nu numai. Acum când întâlnirile cu prietenii, concediile, ieșirile în oraș ne sunt limitate, nu ne mai rămâne decât să ne bucurăm de ce avem și să ne facem casa, curtea și terasa cât mai primitoare.

Citește articolul »
Terasa acoperita cu membrana retractabila

Investiții care nu trec odată cu Pandemia, pentru afacerea ta

     Pe bună dreptate ne îngrijorăm cu toții și ne întrebăm ce se va întâmpla cu afacerile, cu locurile de muncă instabile. Pandemia a pus în dificultate o mare de oameni, în special pe cei din sectorul privat. Dar, cum nu putem să ne plângem la nesfârșit, va trebui să ne adaptăm – cei care nu am făcut-o deja, și să fim optimiști. Situația se va îmbunătăți, deși nu știm când, numărul vaccinărilor crește, iar lucrurile vor încep să intre pe făgașul lor normal.

Citește articolul »
Pergola retractabila la terasa de benzinarie. Sun Leader

Fumatul pe terase, încă de actualitate!

      Interzicerea fumatului în spațiile publice a constrâns mulți dintre proprietarii pub-urilor, cafenelelor dar și restaurantelor să găsească rapid o soluție pentru a mulțumi toți clienții. Astfel, s-a creat necesitatea amenajării unui spațiu dedicat fumătorilor, conceput într-un stil aparte, îmbinând confortul cu esteticul.

Citește articolul »
Terasa Restaurant Vatra Reala Predeal, acoperita si inchisa cu Sun Leader

Cât de repede ajunge pergola la tine? Timp de livrare de Sărbători

      Ne regăsim foarte aproape de sărbătorile de iarnă, iar noi ne bucurăm să primim în continuare solicitări. Fie că îți dorești o pergolă retractabilă pentru terasă sau alte accesorii, este important să știi care sunt termenele reale de livrare în perioada aceasta. Prin acest articol poți afla cât de repede ajunge pergola la tine sau ce timp de livrare primești de Sărbători și pentru alte accesorii.

Citește articolul »
Apelează-ne!