Bistro AHA, Brașov

Informatii Proiect

Quality time at Bistro AHA

Suprafață acoperită

267 mp

Locație

Brașov

Anul Proiectului

2021

Tip Pergola

Pergola Flat Harmony

Detalii Proiect

Când ai fost ultima oară la un bistro atât de elegant, primitor și cunoscut precum Bistro AHA din Brașov? Când ai fost ultima oară la Bistro AHA?
Sunt câteva detalii care s-au schimbat la această locație în ultimile luni, însă vei fi foarte plăcut surprins/ă de noul look. 
Terasa a fost acoperită cu o pergolă cu acoperiș retractabil care să facă șederea vizitatorilor cât mai plăcută, în orice condiții meteo.

În ce a constat proiectul?

Terasa de la Bistro AHA a fost acoperită de echipa noastră cu o Pergolă retractabilă Flat Harmony – o pergolă potrivită pentru terase de dimensiuni mari, independente. Acest tip de pergolă s-a încadrat cu ușurință atât în designul clădirii existente a restaurantului, cât și în zona urbei.

Dimensiunile terasei acoperite sunt de aproximativ 13,7 x 19,5 m – unde 13,7 m înseamnă deschiderea pergolei iar 19,5 m lungimea.

Pergola a fost accesorizată cu sistem de iluminare inclus în acoperișul retractabil și dimmer (pentru controlul facil al intensității luminii). Culorile au fost alese astfel încât să ofere un aspect echilibrat: gri atât pentru structură cât și pentru membrană. A fost aleasă o membrană specială, cu striații, pentru și mai multă eleganță.

În curând terasa va fi pregătită pentru orice anotimp, datorită închiderii acesteia cu sticlă, iar vizitatorii locației vor petrece timp de calitate afară, în aer liber – dar protejați.

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!