Benzinăria Eso Petrol, Timiș

Informații Proiect

Pergola cu lamele de aluminiu

Suprafață acoperită

33.8 mp

Locație

Timiș

Anul Proiectului

2019

Tip Pergola

Pergolă Flat

Detalii Proiect

Acest proiect a fost realizat cu sprijinul colaboratorilor noștri, celor de la Trident Timisoara care ne susțin în furnizarea pergolelor cu acoperiș retractabil în zona de Vest a României. 
Partenerii noștri au reușit să instaleze pe terasa de la Eso Petrol o pergolă retractabilă de tip Flat. Acest model de pergolă a fost ideal pentru această locație, având căpriorii acoperișului drepți.

Deși, de regulă, acest tip de pergolă se atașează unui perete de sprijin, în acest caz a fost alăturată clădirii, cu o structură de suport suplimentară.
Pergola Flat are un sistem integrat de scurgere a apei care preia apa de pe acoperișul pergolei și o direcționează prin stâlpii de susținere către sol. De asemenea, la Eso Petrol s-a optat și pentru iluminare LED, iar culoarea structurii a fost personalizată astfel încât să se potrivească cu aspectul clădirii.

Descoperă

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!