Acoperiș de sticlă glass roof, Hotel Restaurant Lacu Roșu

Informatii Proiect

Terasă de evenimente cu accoperiș de sticlă

Suprafață acoperită

166.5 mp

Locație

Harghita, Lacul Roșu

Anul Proiectului

2022

Tip Acoperire

Glass Roof

Detalii Proiect

Așa cum îți spuneam și în proiectul precedent realizat la Hotel Lacu Roșu din Harghita, această locație este ca Raiul pe Pământ, atât pentru clienți cât și pentru noi! Și, deoarece ne-a plăcut atât de mult prima dată când am fost aici, ne-am decis să revenim!

Și am revenit cu un nou proiect, pe terasa numărul 2 a locației – unde soluția de acoperire adoptată de această dată a fost un acoperiș de sticlă de tip Glass Roof. 

Terasa numărul 2 a restaurantului, cu o suprafață relativ asemănătoare suprafeței terasei acoperite cu Pergola retractabilă; a fost acoperită cu sisteme de tip Glass Roof. Un acoperiș de sticlă cu structură de aluminiu și caracteristici aproape identice cu cele ale unei pergole (ex: stâlpi de susținere cu scurgere integrată pentru apă, aluminiu extrudat vopsit în RAL-ul ales de client), acest Glass Roof oferă acum terasei un aspect aparte. Deoarece terasa este situată într-un unghi lipsit de lumina completă a soarelui, această variantă de acoperire a rezolvat provocarea luminii naturale.

Acoperișul de sticlă de tip Glass Roof, cu sisteme de sticlă fixe (preferința clientului), are dimensiunile aproximative de 18,5 x 9 m (unde 18,5 m reprezintă lungimea terasei iar 9 m reprezintă deschiderea spațiului dinspre clădire spre exterior). Acoperirea terasei cu sisteme de sticlă a fost urmată ulterior și de închiderea laterală a spațiului. Pentru închiderile laterale au fost folosite sisteme electrice ghilotină tip Balustradă, foarte utile în delimitarea spațiului de terasă și oferirea unei priveliști panoramice asupra împrejurimilor.

Descopera

glass roof

Mai multă lumină pe terasă, priveliște panoramică mai ușor de observat și senzația de deschidere spre infinit! Acestea sunt beneficiile aduse de un acoperiș de sticlă de tip Glass Roof pe terasa ta!

Iată și câteva dintre avantajele sistemelor Glass Roof:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!