Acoperiș retractabil Flat, Timișoara

Informatii Proiect

Pergola cu lamele de aluminiu

Suprafață acoperită

16.8 mp

Locație

Timiș

Anul Proiectului

2020

Tip Pergola

Pergola Flat

Detalii Proiect

Atunci când îți dorești să ai o terasă protejată și sigură în orice condiții meteo, faci eforturile necesare pentru a-ți îndeplini dorința. Astfel, ai o terasă de care poți să te bucuri indiferent de vremea de afară, știind sigur că te poți relaxa în siguranță.

Așa și-au pus în minte și beneficiarii proiectului rezidențial din Timișoara, unde a fost instalată o Pergolă retractabilă Flat cu structura de aluminiu și membrană PVC retractabilă. 

Beneficiarii proiectului și-au dorit să aibă pe terasă o pergolă pe care sa o poată retracta la nevoie, pentru a se putea bucura de soare și de umbră, în funcție de vremea de afară. 

Proiectul a fost realizat în colaborare cu Trident Timișoara, partenerii noștri zonali care pot intra în contact și cu tine dacă te gândești să îți amenajezi terasa. 

Dimensiunile aproximative ale pergolei realizate au fost de aproximativ 3 x 5,6 m, iar beneficiarii nu au optat pentru alte accesorii opționale (iluminare, dimmer, aplicație mobilă sau traverse pentru închideri laterale). 

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!