Acoperiș din sticlă și închideri laterale

Informatii Proiect

Acoperiș fix din sticlă pentru intrări în clădiri

Suprafață acoperită

9 mp

Locație

Bucuresti

Anul Proiectului

2020

Tip sistem

Glass Roof

Detalii Proiect

Ne place să descoperim în mod constant produse noi, să realizăm proiecte noi și nemaivăzute, și să aducem oamenilor soluțiile de care au nevoie. De la această plăcere și pasiune am plecat mai departe spre misiunea de a aduce în România un produs nou pentru terase: acoperișurile din sticlă cu structură de aluminiu.
De ce spunem că sunt noi și nemaivăzute? Deoarece spre deosebire de acoperișurile clasice din sticlă pentru terase, aceste sisteme vin cu structură de aluminiu ca un tot unitar, cu jgheaburi și cu sistem de scurgere a apei inclus în stâlpi.

Și vă prezentăm deja și primul proiect realizat: acoperirea cu un astfel de acoperiș de sticlă și închiderea pe laterale (ambele cu sticlă securizată) a unei zone de intrare într-o locuință privată din București.

Primul proiect cu un produs nou este întotdeauna special, însă acest proiect a fost și mai special datorită formei neregulate a spațiului. Cu laturile deschiderii de la perete de dimensiuni diferite, instalarea acestui sistem a necesitat grijă suplimentară. Apa preluată de pe acoperișul de sticlă se scurge prin stâlpii de rezistență a structurii, în afara aceste așa-numite verande de sticlă.

Descopera

Acoperiș din sticla

Preferi un sistem mai simplu pentru acoperirea terasei tale, din care să beneficiezi de lumina naturală a soarelui și deschidere spre natură? Atunci un acoperiș din sticlă pentru terasă este varianta potrivită.  Ce îți aduce sistemul Glass Roof?

Acoperis din sticla si inchideri cu sticla

Ideale pentru terasele de mici dimensiuni, wintergarden și intrări în clădiri.

Apelează-ne!