Acoperiș de sticlă terase, glass roof în brașov

Informatii Proiect

Acoperiș fix din sticlă pentru terasă de dimensiuni mici

Suprafață acoperită

8.7 mp

Locație

Brașov

Anul Proiectului

2022

Tip sistem

Glass Roof fix

Detalii Proiect

Echipa Sun Leader realizează doar proiecte personalizate, după nevoile și dorințele fiecărui beneficiar în parte. Astfel, încercăm să găsim soluția perfectă și adaptată pentru fiecare proiect pe care îl avem în lucru. 

Hai să descoperim un proiect nou cu sisteme de acoperire terase cu sticlă, sisteme denumite modern Glass Roof; proiect realizat într-un complex rezidențial de case din Brașov.

Pentru acoperirea teraselor cu sticlă se pot folosi atât sisteme retractabile, cât și sisteme fixe – cum a fost cazul acestui proiect, datorită dimensiunilor reduse ale spațiului. Terasa de aproximativ 1,8 x 4,8 m a fost acoperită cu un sistem Glass Roof cu structură de aluminiu și un acoperiș format din 4 foi de sticlă. 

Adițional, pe acoperișul terasei a fost instalat ulterior și un sistem de umbrire orizontal, pentru mai multă protecție față de soare. Astfel, beneficiarul poate controla exact cantitatea de lumină naturală și soare pe care le dorește pe terasă, astfel încât nici terasa și nici casa să nu fie supraîncălzite în zilele calde de vară.

Beneficiul luminii naturale pe terasă este enorm în zilele întunecate sau în zilele de Primăvară cu puțin soare. 

Descopera

Acoperiș din sticlă

Preferi un sistem mai simplu pentru acoperirea terasei tale, din care să beneficiezi de lumina naturală a soarelui și deschidere spre natură? Atunci un acoperiș din sticlă pentru terasă este varianta potrivită.  Ce îți aduce sistemul Glass Roof?

Acoperis de sticlă pentru terase. Sun Leader glass roof

Ideale pentru terasele de mici dimensiuni, wintergarden și conexiuni între clădiri.

Apelează-ne!