Cum să acoperi o terasă cu piscină

      Îți place să înoți și să te răcorești în zilele toride, dar nu te încântă ideea locurilor aglomerate? Ai putea avea propria piscină pe care să o folosești nu doar când este foarte cald afară, ci mult mai mult timp de-a lungul anului.

 

      Tot mai multe persoane își doresc în ultimul timp spații intime în care să se poată bucura de distracție și relaxare: terase cochete, bar, piscină, sală de sport acasă. Perioada pe care o traversăm îi determină și îi încurajează să găsească soluții pentru petrecerea timpului liber în siguranță, doar cu familia și prietenii apropiați.

      Dacă ai suficient spațiu și te-ai gândit că ți-ar plăcea o piscină elegantă, te putem ajuta cu idei de acoperire a ei, astfel încât să te bucuri de protecție în zilele toride, să fii ferit de ploaie și în piscină să nu cadă frunze sau alte impurități.

 

Vrei să construiești o piscină acoperită? Iată inspirația ta!

      Am realizat de curând un proiect foarte drag nouă: o piscină acoperită cu pergole retractabile bioclimatice pe o lungime de aproximativ 15 m. Pentru inspirație, poți vedea proiectul aici

 

 

 

      În acest caz, pergola a fost prinsă de peretele casei și de un zid din beton construit în paralel. Cu niște sisteme de încălzire, clientul nostru se va putea bucura de piscină chiar și iarna! 

      Soluția de acoperire folosită este pergola bioclimatic㸠iar lamelele din aluminiu se pot umple cu spumă poliuretanică pentru mai mult confort termic. Pergolele bioclimatice sunt singurele care rezistă la căderi masive de zăpadă, putând susține o încărcătură de peste 200 kg/mp.

 

      Nu este singurul mod în care se poate acoperi cu pergole bioclimatice o piscină sau o terasă. În funcție de caracteristicile spațiului și dorințele clienților, găsim întotdeauna cele mai bune soluții. Acoperișul retractabil din lamele de aluminiu este ideal, deoarece permite aerisirea spațiului prin retractarea lamelelor, creează semiumbră, protejează de zăpadă, vânt și intemperii și rezistă timp îndelungat.

      Însă pentru acoperirea unei piscine se poate folosi și varianta de pergolă retractabilă cu membrană PVC. Aceasta acoperă o suprafață ceva mai mare decât pergola bioclimatică, și este varianta ideală pentru piscine publice, comerciale, etc.

 

 

      Toate sistemele funcționează cu ajutorul unei telecomenzi – simplu și elegant. Dacă ai plecat de acasă și ai uitat să acoperi piscina, ori dacă vrei ca apa să se încălzească de la soare până ajungi de la serviciu, poți să le acționezi din aplicația mobilă.

 

      Sistemul calitativ, eleganța și rezistența pergolelor le-a adus în topul preferințelor celor care își doresc calitate și confort.

      Proiectul tău este unic, iar inginerii cu experiență din echipa Sun Leader se vor ocupa de fiecare detaliu și va transmite mai departe comanda către producător pentru a se potrivi perfect spațiului și nevoilor tale.

 

 

Ce îți mai recomandăm pentru piscina ta?

      Poți să închizi terasa piscinei cu închideri din sticlă automatizate sau manuale, poți opta pentru sisteme de umbrire sau încălzire, și poți accesoriza pergola cu senzori sau sisteme de sunet. Sistemele de sticlă te vor ajuta atât să păstrezi terasa încălzită în sezonul rece, cât și să deschizi și să aerisești terasa în sezonul cald.

      Iar restul accesoriilor păstrează o atmosferă plăcută, pentru ca tu să te bucuri de liniștea și relaxarea de pe terasa ta.

 

      În funcție de ce îți dorești avem o mulțime de idei, experiența și produsele necesare pentru a amenaja piscina și terasa ta așa cum visezi.

Apelează-ne!