7 Pasi de urmat pentru o terasa de iarna inchisa

Vrei sa-ti pregatesti terasa pentru iarna si nu stii in ce consta acest lucru? In randurile de mai jos vei afla care sunt cei 7 pasi de urmat pentru o terasa de iarna inchisa, pentru ca tu sa te bucuri de frumusetea acestui anotimp.

      Iarna ne iesim putin din ritm. Zilele se scurteaza, iar frigul ne impiedica sa facem tot ce ne placea sa facem in sezonul cald. Avem nevoie, insa, si iarna de cat mai multa lumina naturala si aer proaspat.

      Iar ca sa te simti bine pe terasa si iarna, iti recomandam sa o amenajezi corespunzator. Pentru asta, afla ca o pergola cu acoperis retractabil si inchideri din sticla glisanta sunt solutia ideala. De ce?

      In primul rand, deoarece vei putea folosi pergola retractabila in orice alt anotimp, nu doar iarna. Faptul ca acoperisul este retractabil asigura utilizarea terasei in orice conditii meteo, fara sa regreti construirea unui acoperis fix.

      In al doilea rand, deoarece si inchiderile din sticla sunt glisante si pot fi inchise si deschise oricand ai nevoie de mai multa caldura sau mai mult aer proaspat pe terasa.

      Iti surad ideile pe care ti le propunem? Iata care sunt cei 7 pasi de urmat pentru o terasa de iarna inchisa:

Sun Leader - cum sa-ti pregatesti terasa pentru iarna

  1. Ne contactezi pentru a discuta detaliile legate de terasa ta.

Pentru a stii care sunt nevoile tale, avem nevoie sa stim cateva detalii legate de terasa. Ne spui daca ai o terasa langa casa, daca ai o terasa langa un restaurant sau cafenea sau daca vrei sa construiesti tu de la zero o terasa independenta.

Ne spui dimensiunile aproximative ale terasei, si orice alt detaliu tehnic important.

  1. Iti pregatim o oferta personalizata.

Cu toate detaliile primite de la tine, iti pregatim o oferta de pret personalizata. Daca iti doresti de la inceput sa amenajezi terasa si cu pergola, si cu sticla, vei primi o oferta estimativa pentru ambele solutii. E important sa stii ca, pentru amenajarea terasei cu sticla este nevoie de niste masuratori precise luate chiar dupa instalarea pergolei.

  1. Ne intalnim, discutam si luam masuratorile exacte.

      Dupa ce iti prezentam oferta estimativa de pret, stabilim impreuna o intalnire pentru a ne cunoaste mai bine. De asemenea, vedem la fata locului care este cea mai potrivita solutie pentru tine si daca dimensiunile pe care ni le-ai dat se modifica sau sunt exacte.

      Astfel, discutam mai departe detaliile legate de momentul in care vrei sa incepem proiectul, de transport, montaj si asa mai departe.

      E nevoie sa iei in calcul toate beneficiile pe care ti le aduc astfel de solutii pentru terase, deoarece aceasta investitie te poate sustine pe termen lung (nu uita de garantia de 30 de ani).

      Daca activezi in HoReCa, e bine sa stii ca o astfel de investitie iti prelungeste perioada de utilizare a terasei cu aproape 100%, iti aduce mai multi clienti si le satisface nevoile primare de siguranta si confort, si aduce localului o eleganta aparte.

      In acest moment iti prezentam si accesoriul pe care trebuie sa-l ai neaparat daca esti fan infocat al tehnologiei, si anume APLICATIA MOBILA pentru controlul pergolei. Ti-o oferim BONUS, pentru ca tu sa poti avea control asupra terasei oricand si de oriunde.

  1. Tu iei decizia, iar noi trimitem comanda catre fabrica.

      Daca iti doresti sa incepem proiectul imediat dupa ce iei decizia de a-ti reamenaja terasa cu Sun Leader, noi construim schitele necesare si luam legatura cu fabrica, pentru a trimite comanda.

      Daca iti doresti proiectul, insa nu esti pregatit momentan sau ti-ai programat deja o ordine a activitatilor pe o perioada anume de timp, e nevoie sa stii ca durata de timp de cand depunem comanda la fabrica pana cand ajunge la tine este de maximum 30 de zile. Asadar, tine cont de acest lucru pentru ca pergola sa ajunga la tine iar terasa sa fie pregatita pentru iarna la timp.

        5. Montajul 

      Odata cu pergola, ajung la locatia ta echipa de montaj si inginerul nostru – Eugeniu Lisnic. In functie de suprafata terasei, montajul poate dura de la cateva ore pana la cateva zile (pentru suprafetele foarte mari). O pergola de dimensiuni mici instalata la casa poate fi montata in aceeasi zi in care a ajuns.

      Apoi, dupa ce a fost instalata pergola te poti gandi si la inchiderile din sticla. In acest moment luam masuratorile exacte, planificam cum va fi terasa inchisa si ce fel de inchideri preferi, concepem schitele pentru sticla si plasam comanda.

      Termenul de livrare pentru sticla este, in principiu, tot de cel mult 30 de zile. Atunci cand fabrica are de executat putine comenzi, sticla va ajunge la tine mai repede, insa nu iti putem promite un termen pe care sa nu-l putem respecta.

       6. Instalarea sticlei.

      Daca ai ales sa iti pregatesti terasa pentru iarna cum se cuvine, cu sticla, in momentul in care ajung inchiderile la tine, venim si noi si le instalam.

      Pentru acest proces avem nevoie de o temperatura minima de 5 grade Celsius pentru a ne asigura ca instalarea decurge corespunzator, ca imbinarile sunt etanse iar tu poti incepe sa incalzesti terasa si sa o folosesti. Prin urmare, amenajarea cu sticla a terasei se poate face pana toamna tarziu, mai ales daca te-ai decis in ultimul moment.

  1. Incepi sa folosesti terasa.

      In sfarsit sunt posibile toamna tarzie, iarna si primavara petrecute pe terasa. Acesta este momentul in care, cu fiecare zi racoroasa care trece pe langa tine, iti dai seama ca ai luat decizia corecta cand ai ales sa iti amenajezi o terasa de iarna inchisa.

      Vei putea sa admiri peisajul alb, plin de zapada, sa bei o cafea fierbinte si sa asculti melodia preferata in timp ce te relaxezi pe terasa. In zilele cu soare, vei putea deschide acoperisul retractabil cu telecomanda sau aplicatia mobila CADOU pentru a vedea cerul senin si pasarile calatoare.

      Acasa sau la restaurantul pe care il administrezi, vei putea inchide terasa de fiecare data cand va incepe ploaia sau ninsoarea, pentru a-ti proteja vizitatorii si pentru a pastra caldura in interior.

Peretii de sticla se pot controla prin aceeasi telecomanda cu pergola, si vei putea sa inchizi geamurile electrice sau sa deschizi sistemele automatizate de fiecare data cand e nevoie.

      Iar dupa ce incepi sa folosesti terasa, noi vom mai veni la tine la un interval de timp stabilit de comun acord, pentru a-ti asigura intretinerea terasei (intretinerea pergolei si intretinerea sticlei). Vrem sa ne asiguram ca toate vor functiona corespunzator, iar cand ai nevoie de sprijin vei putea sa ni-l soliciti.

      Si niciodata nu vom merge la tine cu mana goala – toti clientii nostri au parte de un cadou special din partea companiei Sun Leader, dupa fiecare proiect finalizat cu succes. Iar daca proiectul tau s-a derulat la un restaurant, hotel, cafenea sau alt tip de locatie turistica, te vom recomanda si promova cu drag pe toate canalele media pe care le folosim!

      Indiferent de vremea de afara, vei putea folosi terasa la potentialul ei maxim daca ti cont de sfatul specialistilor din domeniu. Asa ca, mai vezi inca o data care sunt cei 7 pasi de urmat pentru o terasa de iarna inchisa, si ia o decizie care sa te scape de griji pentru mult timp de acum incolo.

Apelează-ne!