6 GRESELI posibile la achizitionarea unei Pergole Retractabile

Uneori plecam la drum in cautarea a ceea ce avem nevoie prea grabiti sau prea putin informati. Se intampla asta si in cazul cautarii sau achizitionarii pergolelor retractabile, asa ca haide sa lamurim cele 6 greseli posibile la achizitionarea unei pergole retractabile.

  1. Sa nu te informezi bine

Pergolele retractabile sunt niste solutii de reamenajare relativ noi pentru consumatorii din Romania. Nu le-am numit ‚produse’ tocmai pentru ca nu le cumperi, le plasezi undeva, si atat – ci exista un intreg proces de care trebuie sa tii cont. Iar majoritatea persoanelor interesate nu cunosc toate caracteristicile pergolelor retractabile, si le confunda cu copertinele retractabile.

pergola e mai mult decat o copertina retractabila

 Diferenta de baza dintre ele este data in primul rand de materialele folosite si de rezistenta in timp. Copertinele retractabile au material textil subtire care, in cele mai multe variante, nu este 100% impermeabil, si nu au o structura bine definita ca in cazul pergolelor retractabile. Copertinele sau marchizele, cum se mai numesc, ocupa mai putin spatiu, sunt mai usor de instalat, insa au probleme la partea de rezistenta la vant, ploi, zapada – durata medie de viata fiind mult mai mica.

 

  1. Sa cauti pergole care nu se potrivesc cu terasa sau cladirea ta.

Noi punem la dispozitie o multitudine de variante de pergole retractabile, iar atunci cand discutam cu clientii nostri ne asiguram ca le oferim solutia potrivita. Consultantii nostri stau de vorba cu tine si inteleg, din detaliile si fotografiile primite, daca ai nevoie de o pergola cu structura independenta sau atasata de cladire, daca ai nevoie de stalpi de rezistenta sau nu, si asa mai departe.

 

  1. Sa te gandesti ca poti achizitiona o pergola retractabila mai ieftina pe care sa o montezi singur.

Atunci cand vrei sa faci o investitie pentru terasa, ar fi recomandat sa te gandesti mai degraba la cat timp vei putea folosi terasa si ce beneficii iti va aduce: mai multi vizitatori, profit mai mare – daca ai o afacere, protectie mai buna, satisfactie personala si impartasita de altii, rezistenta si ergonomie. Crezi ca economisesti bani achizitionand un produs mai slab pentru care vei avea constant nevoie de reparatii sau chiar inlocuire?

Cat despre montaj – pergolele retractabile nu se incadreaza in categoria produselor „Do-it-Yourself”, asta insemnand ca ai nevoie de o echipa profesionista care stie ce are de facut in orice situatie, prevazuta sau nu.

 

  1. Sa cumperi pentru motivul gresit

Pergolele retractabile au o structura de aluminiu fabricata din materiale premium folosite si in constructia de masini de lux, vopsita in camp electrostatic pentru ca metalul si vopseaua sa reziste cat mai mult si sa arate cat mai elegant. Prin urmare, destinatia pergolelor trebuie sa fie pe masura a ceea ce promit: confort si design elegant pentru restaurante moderne si hoteluri de lux, protectie pentru spatii de relaxare si terase rezidentiale, si rezistenta deosebita pentru investitii care sa aduca mai multi clienti si sa-i faca fericiti!

masini de lux, bolizi, extravaganta si pergole retractabile

 Nu spunem ca o pergola ar fi total nepotrivita pentru a-ti proteja masina de soare si zapada, insa nu ar fi exploatate la maximum toate caracteristicile pergolei retractabile – adica nu ai avea nevoie sa retractezi acoperisul, iar pergola retractabila promoveaza intocmai acest beneficiu.

 

  1. Sa nu iei in considerare serviciile de garantie si mentenanta

Te-ai intalnit cu situatii in care cei cu care ai lucrat la un proiect sa nu fie disponibili pentru a-ti oferi consultanta si sprijin post-vanzare? Se mai intampla, iar pentru a evita astfel de situatii alege intotdeauna companii care iti ofera si servicii de mentenanta, si o garantie cat mai mare!

Echipa noastra este adepta intretinerii unor relatii de la foarte bune in sus cu clientii cu care colaboreaza asa ca, periodic, la date stabilite impreuna cu ei, se deplaseaza pentru a verifica sistemele montate si pentru a aduce imbunatatiri acolo unde este cazul. Iar garantia de 30 de ani pe care ti-o oferim este in avantajul tau!

 

  1. Sa crezi ca montarea unei pergole retractabile este un lucru usor

Pergolele retractabile nu sunt obiecte usoare si simplu de montat. Acestea au o structura de aluminiu cu imbinari complexe si membrana PVC care trebuie manevrata cu grija. Daca nu iti asigura montajul o echipa profesionista cu ani de experienta in spate strict in acest domeniu, este foarte probabil ca materialele sa sufere deteriorari iar rezistenta promisa si garantia sa nu mai fie valabile.

Tine minte faptul ca, daca colaborezi cu noi de la inceput, ai toate serviciile de consultanta, proiectare, transport, montaj, si mentenanta incluse, si iti putem garanta o durata de viata a pergolei de 30 de ani!

 

Apelează-ne!