5 Aplicatii mobile care iti fac viata mai usoara

Cand vine vorba de simplificarea actiunilor pe care le facem zilnic, smartphone-ul din dotare reprezinta un mare ajutor. Prin urmare, ne-am gandit sa facem un clasament al celor mai importante 5 aplicatii mobile care iti fac viata mai usoara. 

Noi consideram ca fara tehnologia de care beneficiem astazi nu am reusi sa intreprindem atat de multe activitati atat de complexe si benefice noua. De-a lungul timpului, telefonul destept si aplicatiile mobile au devenit in mare parte indispensabile vietii, iar mai jos ai cateva exemple valabile si pentru noi.

 

  1. Aplicatii mobile de tip mesagerie

In timp ce timpul petrecut cu telefonul in mana creste periodic, creste si timpul pe care il petrec oamenii interactionand  intre ei pe platforme de socializare.

Una dintre metodele prin care interactionam foarte des astazi este data de aceste aplicatii mobile de tip mesagerie. Facebook Messenger, WhatsApp, Snapchat sau Viber sunt cele mai utilizate aplicatii pentru mesaje pe care le folosesc romanii.

 

Sun Leader pergole retractabile, inovatie

 

Iar faptul ca mesajele pot fi trimise alaturi de fotografii, documente, date de contact existente in telefon, video si asa mai departe, fac ca aceste aplicatii sa fie utile atat in viata privata cat si la job, in interes de serviciu.

 

  1. Aplicatii mobile pentru tranzactii bancare

Institutiile bancare se intrec astazi in multiplele optiuni din ofertele lor de produse si servicii bancare. Nu se mai limiteaza doar la produse si servicii standard, ci se adapteaza tehnologiei pentru o utilizare cat mai complexa.

Astfel au aparut aplicatii mobile pentru tranzactii bancare online, verificarea in timp real a contului si alte actiuni.

Nu mai este nevoie sa te deplasezi la banca pentru orice schimbare in cont pe care vrei sa o faci, poti transfera bani aproape oriunde si oricand, poti efectua plati catre furnizorii de energie sau telefonie direct din cont, etc.

Sun Leader. Acoperire terasa, aplicatii mobile pentru casa si terasa

Pentru confortul nostru si rapiditatea cu care se desfasoara totul, aceste aplicatii bancare sunt un real ajutor pentru companii si persoane fizice.

 

  1. Acces mai usor la mijloacele de transport

Mobilitatea este o parte decisiva a activitatilor de zi cu zi ale tuturor.

De la drumul pana la locul de munca, drumul spre scoala sau gradinita, pana la delegatii, deplasari scurte prin oras, la piata sau supermarket – pentru toate avem nevoie de acces mai usor la mijloacele de transport si mijloace de transport disponibile la orice ora.

Calatoriile cu taxi-ul au devenit mai putin stresante odata cu implementarea aplicatiilor mobile. Localizarea se face mult mai usor, poti aproxima timpul pana la destinatie si in cat timp ajunge taxi-ul la tine, si poti aplica comenzile mult mai usor.

Clever, Taxify, Uber si altele sunt extrem de importante pentru oamenii ocupati, activi si mereu in miscare.

 

  1. Aplicatii mobile pentru streaming video

O foarte mare parte din timpul nostru, zilnic, il petrecem urmarind fotografii, postari informative sau relaxante pe social media si continut video.

Cum televiziunea nu mai este atat de populara ca altadata, in special in randul tinerilor, atentia se indreapta de ceva vreme asupra platformelor online specializate pe continut video de calitate. Nu vorbim doar despre YouTube, Vimeo sau Daily Motion, ci mergem si in sfera filmelor online.

canal de youtube sun leader

Majoritatea romanilor prefera sa vada filme direct de pe smartphone, si ne sunt foarte cunoscute platforme precum Netflix, HBO GO sau Amazon Video.

De asemenea, urmarim destul de des si video cu tematici precum „How-to” de durata scurta, care ne arata cum sa construim ceva anume, sau alte tipuri de video informative si de entertainment.

 

  1. Aplicatii mobile pentru casa si terasa

La sfarsit, dar cu siguranta nu ca un ultim exemplu pe care ti l-am putea oferi, se afla aplicatiile mobile pentru casa si terasa.

Datorita timpului indelungat petrecut pe drumul dinspre si spre casa, dinspre si spre serviciu si in celelalte activitati zilnice, ACASA este locul nostru preferat pentru relaxare si destindere in timpul liber.

Dorinta de a avea un camin cat mai confortabil si practic ne impinge sa alegem sisteme automatizate pentru casa sau terasa, accesorii care se pot controla prin telecomanda sau direct de pe telefonul mobil.

Ceea ce poti controla cu usurinta cu un smartphone sunt: sistemul de incalzire a casei, sistemul de racire a aerului, accesul in casa, curte si/sau garaj, sistemele de umbrire pentru ferestre sau terasa, acoperirea terasei , etc. 

 

Pergola cu acoperis retractabil controlata prin telecomanda. Aplicatie mobila pergole

 

Prin urmare, daca ai o pergola pe terasa si nu esti acasa dar vrei sa o deschizi, vei putea face asta printr-o aplicatie mobila speciala de la Somfy numita TaHoma. Prin aceasta aplicatie poti conecta mai multe sisteme, precum cele mentionate mai sus, si le poti accesa usor si rapid de pe un smartphone.

 

Ti-am mai exemplifica si alte tipuri de aplicatii mobile utile pentru viata de zi cu zi, insa credem ca ai inteles ideea: tehnologia este de folos in orice facem – e nevoie, doar, sa o folosim cat mai responsabil.

Mai multe detalii despre aplicatia mobila pentru casa si terasa sau despre solutii de amenajare a terasei iti putem oferi chiar personal.

Contacteaza-ne si adreseaza-ne intrebarile tale, sau solicita o oferta de pret!

Apelează-ne!