3 Motive pentru care sa #Rezisti. Inovatii pentru restaurantul tau

La inceputul acestei pandemii, multi proprietari de restaurante, hoteluri sau centre de evenimente au renuntat destul de usor la a cauta activitati auxiliare care sa-i mentina pe linia de plutire. Insa sunt si foarte multe exemple pozitive de dat, cu antreprenori care, desi au avut afaceri afectate de Coronavirus, au gasit in ragazul indelungat o oportunitate de a-si pune la punct locatiile. Iata mai jos care sunt 3 din acele motive pentru care sa #rezisti, cautand inovatii pentru restaurantul tau.

Pe langa obligatia de a sista activitatile turistice, administratorii de localuri au intampinat dificultati si in gasirea furnizorilor de incredere pentru livrari la domiciliu. Sau gasirea resurselor necesare pentru activitati auxiliare. Astfel, au preferat sa inchida locatiile pentru o perioada de timp, si sa se concentreze pe ce puteau sa faca pentru a reveni pregatiti pentru valul de vizitatori ce urma sa vina.

Noi am identificat, din discutiile din aceasta perioada cu proprietarii de localuri, care au fost 3 din motivele care i-au motivat sa reziste in industria turismului si HoReCa. De asemenea, si sa depuna eforturi suplimentare pentru ca afacerile lor sa supravietuiasca pandemiei si sa infloreasca dupa revenirea la normal. Iata care sunt acestea…

#1. Oamenii vor sa petreaca cat mai mult timp in aer liber

#1. Oamenii vor sa petreaca cat mai mult timp in aer liber, in special acum. Prin urmare, proprietarii localurilor care au avut pana acum doar spatii interioare au luat initiativa sa amenajeze si spatii exterioare pentru oaspetii lor.

Distantarea fizica pe care trebuie sa o respectam in momentul de fata i-a inspirat pe antreprenori sa largeasca spatiile exterioare existente, sa deschida noi terase si sa le echipeze corespunzator. Iar inspiratia a venit si din nevoia ca terasele sa poata fi folosite in orice conditii meteo, si oamenii sa poata petrece timp de calitate afara in orice sezon.

Astfel, inovatiile pentru terase precum modernele pergole retractabile au devenit tot mai solicitate pentru a atinge atat asteptarile antreprenorilor cat si nevoile clientilor.

Sun Leader Pergole retractabile. Amenajari terase

#2. Terasele echipate pentru extra-sezon au mai mult de castigat

#2. Terasele echipate pentru extra-sezon au mai mult de castigat, si pe timp de iarna. Iar oaspetii care vor sa isi recupereze concediile pierdute din timpul pandemiei si sa le petreaca la o locatie cu terasa protejata, se vor bucura de deciziile luate de antreprenori.

O terasa All Seasons acoperita si inchisa cu sticla glisanta, care se poate deschide si inchide oricand la nevoie, este in beneficiul tuturor. Beneficiul vizitatorilor teraselor este ca isi pot petrece timpul liber in spatii bine amenajate, protejate, moderne si confortabile. Iar beneficiul administratorilor este ca isi extind utilizarea teraselor cu cel putin 3 luni pe an, timp in care castiga mai multi clienti si mai multa experienta placuta.

#3. Mai multe beneficii intr-o singura solutie

#3. Mai multe beneficii intr-o singura solutie, functionala in orice context. Fie ca cei care si-au amenajat terasele cu pergole sau sticla intentioneaza sa le utilizeze ca si spatii exterioare sau ca si prelungire a spatiilor interioare, decizia lor a fost una inspirata. Locatii precum Conacul Albert din Brasov, Restaurant Rustic din Turnu Magurele sau Restaurant Vatra Regala din Predeal pot folosi si acum terasele, ca spatii inchise sau spatii deschise care nu le impun limitari. Vezi toate aceste exemple in clipuri video cu terase HoReCa amenajate de noi!

Astfel, fie ca este vara sau in plina iarna, toti cei care au stiut cum sa se ridice din pauza economica cauzata de Pandemie beneficiaza acum de rezultate maxime si de o evolutie avansata. Iar investitiile in localurile lor aduc mai multe evenimente private si au terasele deschise catre publicul larg!

Ceea ce te motiveaza pe tine, ca administrator de locatie HoReCa, s-ar putea sa se regaseasca sau nu in cele 3 motive de mai sus pentru care sa rezisti. Oricare ar fi acestea, este important sa stii cand sa iei initiativa si sa aduci inovatii pentru restaurantul sau hotelul tau, inovatii care sa te ajute in evolutia ta si in evolutia afacerii tale.

Apelează-ne!