3 Motive pentru care sa ai o pergola bioclimatica pe terasa

      O pergola este alegerea cea mai buna pentru acoperirea terasei. Cu o structura bine definita, rezistenta si eleganta, o pergola cu acoperis retractabil iti transforma terasa complet. Daca vrei sa adaptezi terasa iernilor din Romania, iata 3 motive pentru care sa ai o pergola bioclimatica pe terasa. 

 

      Atunci cand te gandesti la terasa ta si la investitia pe care vrei sa o faci, e nevoie sa planifici din timp toate detaliile, si sa gasesti solutii pe termen cat mai lung – in acest sens, te poti baza pe pergolele bioclimatice.

      Daca ajungi la decizia acoperirii terasei cu o pergola, afla ca pergola bioclimatica este cea care atinge superlativul din orice punct de vedere. Eleganta,  rezistenta si functionalitatea sunt cele 3 mari motive pentru care sa ai o pergola bioclimatica pe terasa.

 

 

Eleganță. O pergola bioclimatica Premium

pergola bioclimatica Sun Leader

      Pergolele bioclimatice inspira o eleganta deosebita, datorita formei specifice si componentelor bine alese ce se potrivesc perfect unele cu celelalte. De la structura de aluminiu finisata cu grija, si pana la lamelele rotative care se retrag elegant, aceste pergole bioclimatice reprezinta chipul clar al confortului si luxului pe terasa.

      Acestea sunt considerate produse premium datorita calitatii si designului, si sunt accesoriul ideal pentru casele cu o arhitectura speciala sau restaurantele cu renume.

 

      Eleganta unei astfel de pergole este data si de acele sisteme de iluminare pentru care se poate opta. Desi iluminarea este un must-have, ceva obisnuit si necesar, in cazul unei pergole bioclimatice iluminarea poate schimba cu totul atmosfera.

 

 

      Suna interesant, nu? In special pentru ca poti regla chiar tu intensitatea si culoarea/culorile luminii chiar din telecomanda sau aplicatie.

Venind vorba de culori, poti personaliza si culoarea structurii de aluminiu, pentru a se potrivi cu designul casei/restaurantului.

 

 

Funcționalitate. O terasa pentru toate anotimpurile

pergole bioclimatice Sun Leader

            Iti spuneam mai sus ceva legat de controlul prin telecomanda si aplicatie mobila. Asta deoarece pergolele bioclimatice au marele avantaj, fata de alte sisteme de acoperire a teraselor precum pergole de lemn, copertine, prelate pentru terase, acoperis de sticla, marchize, si asa mai departe, de a fi automate.

            Automatizarea pergolelor vine cu libertatea totala de a controla ceea ce se intampla cu terasa. De la rotirea si retragerea acoperisului cu lamele, reglarea sistemului de iluminare sau sistemului sonor (accesoriu optional), de la distante scurte (prin telecomanda), pana la controlarea terasei de la distanta prin aplicatie mobila.

            TaHoma este sistemul complet de la Somfy care iti face viata si mai usoara, si iti permite sa ai acces de oriunde si oricand la terasa ta sau la alte sisteme conectate din casa.

            Iar daca preferi ca automatizarea sa mearga la un nivel si mai avansat, atunci poti opta pentru senzori speciali care sa inchida/deschida pergola in locul tau atunci cand ploua, bate vantul puternic sau este prea mult soare.

 

            Cu toate aceste atribute, poti avea o terasa pregatita pentru orice anotimp. Daca ai o afacere in zona HoReCa, este extrem de important sa ai o terasa de vara si o terasa de iarna potrivita, pentru ca vizitatorii sa poata veni si sta oricat si oricand.

 

            Gandeste-te asa – cu o pergola retractabila cu lamele te adaptezi perfect:

  • Ploua, inchizi acoperisul retractabil
  • Este prea mult soare, inchizi acoperisul
  • E prea putin soare, retragi lamelele
  • Ninge, (sa presupunem ca ai terasa inchisa cu sticla glisanta) inchizi pergola si peretii de sticla, pornesti incalzirea pe terasa si le oferi clientilor o panorama de vis.

Iar acest concept poarta numele de terasa All Seasons, sau terasa 4 Seasons, sau chiar Wintergarden.

 

 

 Rezistență. O pergola bioclimatica de calitate

Sun Leader pergola bioclimatica cu lamele de aluminiu

      Atunci cand construiesti cladirea in care vei locui sau iti vei desfasura activitatea in Horeca te gandesti ca vrei sa beneficiezi pentru cat mai mult timp de ea. De ce nu ai aborda aceeasi gandire si pentru terasa?

      Acesta este inca un aspect definitoriu pentru bioclimatice: calitatea lor si rezistenta la factorii externi si in timp.

      Forma si distributia lamelelor de aluminiu in acoperisul retractabil, si faptul in sine ca sunt realizate din aluminiu, fac ca pergola sa aiba o rezistenta la zapada de aproximativ 200 kg/metru patrat. Tot din aceste considerente ste favorizata alunecarea zapezii de pe acoperis, sustinerea zapezii fara a afecta forma sau materialul, etc.

 

      Structura de aluminiu este vopsita in camp electrostatic, pentru o rezistenta cat mai mare impotriva ruginirii, exfolierii vopselei sau deformarii de orice fel.

      Si daca nu te gandeai la asta, afla acum ca atentia inginerilor care proiecteaza astfel de pergole este distribuita pana la cel mai mic detaliu: toate imbinarile si prinderile necesare pergolei sunt realizate din otel inoxidabil, ales special pentru o pergola bioclimatica de calitate cap la coada.

 

 

 

 

      Acesta este un subiect bun asupra carui sa reflectezi, nu-i asa?

      Iti propunem ca, oricand ai interes asupra amenajarii terasei, sa iti faci timp sa aflii si mai multe detalii despre aceste pergole bioclimatice. Noi te sprijinim cu informatii, iti povestim despre proiectare, livrare si montaj (pe care ti le asiguram de la bun inceput), si punem pe hartie proiectul potrivit terasei tale.

 

Nu sta pe ganduri. Stai confortabil!

Cu Sun Leader

Apelează-ne!