2 Idei pentru ca restaurantul tău să funcționeze și în sezonul rece

      Primele zile din Decembrie ne-au adus aminte de atmosfera plăcută din toiul iernii. De temperaturile joase și mirosul de aer proaspăt, de zăpada rece și gândul la … Crăciun. Dacă vrei să oferi și tu aceste experiențe în restaurantul tău, însă activitatea din interior îți este afectată de COVID-19, îți oferim noi 2 idei pentru ca restaurantul tău să funcționeze și în sezonul rece, dar pe terasă.

      Nu ești singurul care caută soluții pentru a menține locația deschisă în două din cele mai grele perioade ale anului: Pandemia COVID-19 și sezonul rece. Însă poți fi printre singurii care adoptă ideile potrivite care să-i ajute în ambele situații. Cum? Folosind potențialul terasei!

 

Cum poate restaurantul tău să funcționeze în sezonul rece?

      Terasa ta este acum mai valoroasă ca niciodată. Este spațiul unde poți primi vizitatorii atunci când nu poți face asta în interior, și locul unde siguranța și confortul pot urca pe primul loc chiar și pe timp de iarnă.

      Ai nevoie doar de soluții care să îți permită să utilizezi terasa și pe timp de iarnă (în orice anotimp), precum: pergole retractabile și închideri cu sticlă culisantă.

      Cum îți poți folosi terasa în sezonul rece? Iată câteva idei de la proiectele noastre de până acum!

 

  1. Terase acoperite cu Pergole retractabile PVC și închise cu sticlă culisantă

 

      Aceste soluții de acoperire și închidere a teraselor sunt destul de comune astăzi, și reprezintă idei salvatoare pentru terasele lipsite de farmec. Acoperirea cu pergole retractabile cu PVC (acoperiș retractabil din membrană PVC) aduce protecție împotriva soarelui, ploii, vântului și altor factori externi.

      Iar atunci când teraselor cu astfel de pergole li se instalează și închideri laterale din sticlă, alături de încălzire, până și iarna este mai ușoară iar spațiul protejat de zăpadă și frig. Sistemele culisante din sticlă pot fi manuale sau electrice, în funcție de utilizarea spațiului și specificațiile terasei.

      Proiectul din fotografii se poate vedea aici.

 

  1. Terase acoperite cu Pergole bioclimatice și închise cu sticlă culisantă

 

 

      Pergolele bioclimatice sunt o adevărată minune arhitecturală pentru terase și spații moderne de relaxare. Cu un design modular care se potrivește aerului comercial, acest tip de pergole sunt cele mai indicate pentru terase de iarnă.

      Ceea ce diferențiază bioclimaticele de pergolele cu PVC este, în primul rând, aspectul de acoperiș paralel cu solul realizat din lamele de aluminiu, și apoi rezistența la zăpadă. Greutatea de zăpadă la care aceste tipuri de acoperișuri retractabile rămân intacte este de aproximativ 200 kg/mp, adică peste capacitatea recomandată zonei de centru a României pentru acoperișuri de terase.

 

      Iar unor asemenea soluții de acoperire elegante și rezistente li se potrivesc de minune sistemele electrice de închidere cu sticlă. Bine cunoscute sub denumirea de sisteme cu sticlă tip Panoramă, acestea sunt la fel de elegante și confortabile precum pergolele, acționate la rândul lor electric, prin telecomandă sau aplicație mobilă.

      Cu panouri care culisează sus-jos pentru închiderea și deschiderea terasei, sistemele Balustradă sau Trecere aduc personalitate și funcționalitate teraselor.

 

      Indiferent care idee ți se pare mai potrivită pentru terasa ta, merită din plin să le iei în considerare. Merită să acorzi importanță terasei tale, în special acum când ai nevoie din plin de ea. Sperăm că te-a ajutat expunerea celor 2 idei pentru ca restaurantul tău să funcționeze în sezonul rece, iar dacă ai nevoie de sprijin sau informații suplimentare despre acestea ne găsești la secțiunea de contact.

Apelează-ne!